x
vacante in lara antalya turcia 2020
 

Despre vacantele in Lara Antalya, Turcia

Lara, o prelungire a suburbiilor Antalyei, este resedinta multor hoteluri de cinci stele, majoritatea fiind localizate in zona Kundu. O mare parte din hoteluri sunt replici ale unor bine cunoscute locuri din toata lumea, cum ar fi Palatul Topkapi din Istanbul sau Kremlinul din Moscova, aducandu-i Larei renumele de "Vegasul turcesc". Statiunea Lara - Kundu este situata la doar 15 km de Aeroportul International Antalya, fiind cunoscuta pentru una din cele mai lungi plaje cu nisip ale Turciei, gazda a competitiei anuale de castele de nisip, SandLand.

De ce sa alegeți Lara?

Plajele moderne, intinse, special amenajate pentru fiecare hotel, vegetatia exotica cu eucalipti si palmieri, precum si serviciile de cazare si masa in sistemul all/ultra all inclusive sunt argumentele unei vacante in familie de neuitat, copiii fiind cei mai importanti si rasfatati turisti ai locatiei. Multe dintre hoteluri sunt resorturi de familie de lant international. Punctele forte ale statiunii Lara - Kundu sunt:

  • multitudinea si calitatea facilitatilor si serviciilor hoteliere ce includ: piscinele interioare si exterioare atat pentru adulti si cat si pentru copii, aquapark uri, piscine cu valuri artificiale, centre de fitness, centre de SPA, terenuri de tenis, volei, basket, fotbal, centre de infrumusetare, precum si posibilitatea practicarii sporturilor nautice;
  • varietatea de baruri, restaurante, cluburi pe plaja ocupate de turisti a caror unica dorinta este sa relaxeze, savurand pe indelete bauturi racoritoare, ascunsi sub o umbrela de soare;
  • posibilitatea de a vizita centrul istoric al orasului Antalya, Kaleici, situat la 25 km distanta fata de statiunea Lara. Acesta adaposteste Yivli Minare, simbol al centrului istoric, alaturi de ruinele Kesik Minare, fosta Pangalia si biserica bizantina, transformata ulterior intr-o moschee.
  • renumitele bai turcesti, mancarurile picante, magazinele de suveniruri, strazile galagioase pline de baruri intesate de turisti euforici sau festivalurile Antalyei care reprezinta suficiente motive pentru a-ti alege petrecerea vacantei de vara, macar o data in viata, in acest paradis.

"Promptitudi e si profesionalism..Am fost placut impresionată de cele două mesaje care le am primit :la începutul călătoriei cat si la sfarsitul calatoriei..semn că va pasa . Ne auzim sejurul urmator:)"

- Simona, Manager, 39 ani | Impresii despre Travel Planner >>

Stațiunea Lara, Turcia a obținut nota 9.4 pe baza a 5 impresii.