x
Vacante Belek Antalya Turcia 2020
 

Despre vacantele in Belek Antalya

Statiunea Belek este situata la o distanta de 40 km est de centrul orasului Antalya, direct pe coasta mediteraneana a Turciei. Avand o autonomie administrativa in cadrul districtului Serik, Belek ul reprezinta unul din centrele de elita ale industriei turistice din Turcia, fiind aleasa de Ministerul de Resort ca model turistic, nu doar pentru prezent, ci si pentru generatiile viitoare. Statiunea Belek ofera  36 de hoteluri de 5 stele, multe dintre ele fiind resorturi de familie de renume mondial, servicii si facilitati premium, precum si 6 terenuri de golf. De altfel, in ultimii ani, Belek ul a devenit un important centru de golf, fiind construite cluburi de golf la standarde internationale, in care jucatorii de golf din intreaga lume se pot intalni intr-un mediu de lux.

De ce sa alegeți Belek?

Inconjurat de padurile bogate de pini, apele minerale de la cele sapte izvoare, precum si plaja insorita a Mediteranei, Belek ul (pus pe harta turismului international in 1984) are toate atuurile pentru o vacanta unica, relaxanta, oferita in resorturi de lux. Cei care aleg o vacanta in regiunea Belek nu trebuie sa rateze urmatoarele:

  • Cascada Kurşunludin Belek ce adaposteste peste 100 de specii de pasari si o pestera ascunsa in spatele cascadei.
  • Amfiteatrul antic Aspendos. Unul dintre cele mai bine pastrate teatre inca din antichitate (vechi de peste 2000 de ani), Aspendos are o capacitate de 20 000 de persoane fiind folosit si astazi pentru festivaluri de opera, balet sau piese de teatru.
  • Ruinele orasului antic Perge.Datand inca de pe vremea romanilor (fiind  construit in jurul anul 1500 I.H.), Perge este unul din cele mai bine pastrate situri arheologice din Turcia, dupa Efes. Reprezinta o mostenire culturala ce merita vizitata pentru turnul inalt, portile orasului si drumurile asezate in coloana.
  • Plajele Blue Flag. Printre serviciile si facilitatile premium ale statiunii Belek, nu putea sa lipseasca zona de plaja special amenajata la standarde internationale (dusuri, cabine de dus si facilitati de parcare langa plaja).
  • Cluburile de golf. Principala atractie a Belek ului o reprezinta cluburile de golf ce pun la dispozitie iubitorilor acestui sport toate facilitatile practicarii acestui sport. Pe langa golf, Belek ul ofera posibilitatea practicarii diferitelor sporturi nautice cum ar fi surf, ski nautic, rafting, parasailing sau a alpinismului montan.

"impresia mea? pai,ptr mine e clar, am devenit clienta lor, de aici imi voi procura biletele ptr vacanta in fiecare an si cu asta cred ca am spus tot, va urez toate cele bune si s-o tineti tot asa! "

- ENACHE, CASIER, 31 ani | Impresii despre Travel Planner >>

Stațiunea Belek, Turcia a obținut nota 9.67 pe baza a 3 impresii.